“Weird Al” Yankovic får biopic-behandlingen, og det er Harry Potter himself, Daniel Radcliffe, der skal spille den musikalske komiker.

Yankovic har skabt sig et navn inden for comedy- og musikindustrien med sine mange parodi- og satiresange, der har hevet ham flere Grammy-statuetter hjem. Sange som “Like a Surgeon”, “White and Nerdy” og “Smells Like Nirvana” er blot nogle af hans klassiske parodier, og nu får vi altså et indblik i kunstneren bag. Det rapporterer flere amerikanske medier, heriblandt The Wrap.

“WEIRD: The ‘Weird Al’ Yankovic Story” hedder filmen, der vil udforske komikerens liv helt fra de allertidligste stadier i hans karriere.

Selvom den 62-årige Yankovic selv lever i bedste velgående, er det Radcliffe, vi får at se i hovedrollen. “Weird Al” havde dog kun roser til overs for “Harry Potter”-stjernen:

“Da min sidste film ‘UHF’ udkom i 1989, lavede jeg et højtideligt løfte til mine fans om, at jeg ville udgive en stor spillefilm hvert 33. år. Jeg er meget glad for at sige, at det går efter planen. Og jeg er fuldstændig begejstret over, at Daniel Radcliffe vil spille mig i filmen. Jeg har overhovedet ingen tvivl om, at det her er rollen, som fremtidige generationer vil huske ham for.”

“WEIRD: The ‘Weird Al’ Yankovic Story” er skrevet af Yankovic selv i samarbejde med filmens instruktør, Eric Appel (“Brooklyn Nine-Nine”).

Filmen bliver en exclusive på den amerikanske streamingtjeneste ROKU og er produceret af Funny or Die og Tango.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: