Hvis “Wonder Twins”-filmen bliver husket for noget, må det være for hvor hurtigt, den blev aflyst.

Tre måneder. Det var tiden der gik fra, at DC’s “Wonder Twins” blev annonceret, til at den blev aflyst. For at gnide salt i såret er det endda kun en måned siden, at “Riverdale”-stjernen KJ Apa og “1883”-skuespilleren Isabel May, blev offentliggjort som de to titulære tvillinger, rumvæsnerne Zan og Jayna. Karaktererne har evnerne til at transformere sig til hhv. en hvilken som helst form for vand og et hvilket som helst dyr, når de rører hinanden og siger “Wonder Twin Powers, activate!”

Læs også: “Vi har fået vores første billede af DCEU’s Batgirl!”

Ifølge THR, der har rapporteret nyheden, kommer beslutningen fra ledelsen af den nye WarnerMedia- og Discovery-fusionering, Warner Bros. Discovery. De mener, at WB-film med et budget på over 35 mio. dollars skal have biografpremiere. “Wonder Twins” havde et budget på omkring 75 mio. dollars, hvilket altså er alt for højt, ift. at den var tænkt som en HBO Max-exclusive.

Filmen var skrevet af Adam Sztykiel, en af forfatterne bag Dwayne Johnsons kommende DC-film “Black Adam”. “Wonder Twins” skulle endda have været Sztykiels instruktørdebut, men den må han altså få senere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: