Lesbiske Kate Kane kæmper for social retfærdighed i traileren til “Batwoman”.

Det begynder i et Gotham, der mangler Batman. Nu må Bruce Waynes kusine, Kate Kane, træde ud af fætterens skygge og frelse Gotham som Batwoman.

“Batwoman”-serien er den første af sin slags med en lesbisk superhelt i hovedrollen.

Det er “John Wick: Chapter 2“-skuespilleren Ruby Rose, der spiller hovedrollen i “Batwoman”.

Rose er selv erklæret homoseksuel, men beskriver også sig selv som kønsneutral.

“Batwoman” får amerikansk premiere til efteråret.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Mads47 1 år siden

Tror denne serie kunne godt kunne have potentiale, men den er ikke særlig elegant med sine temaer. Den trailer slår det virklige fast at hun er kvinde med stor K, jeg synes næsten den lægger op til kvinder er bedre end mænd. Traileren cater bestemt til et meget højlydt målgruppe. Der er nok nogen der skal blive glad for den og det gør mig intet.

Men så igen bare det at den er en del af Arrow universet er nok til at jeg ikke skal se den, gav op på Arrow og Flash for mange år siden.
Gravatar

#12 kblood 1 år siden

Jeg stoppede med at se Arrow engang i sidste sæson. I nuværende sæson var der dog et cross over afsnit hvor at Batwoman blev teased. De besøgte Gotham som en del af de afsnit og mødte Batwoman og kæmpede også lidt med hende.

Kunne sikkert fungere... synes nu allerede at det går lidt meget op i alverdens personlige problemer for de mange karakterer i de mange CW serier der efterhånden er, men ud over Arrow synes jeg nu de stadigt er til at se og underholdende. Hmmm.. Legends of Tomorrow har nu også en del hvor at det bliver lidt kedeligt og med for meget fokus på seksualitet og kærlighed. Ud af de 10-12 karakterer i den serie er en god procent bi eller homo-seksuelle og det bruger de alligevel en del tid på at understrege.

Med Arrow blev det bare lidt for trivielt med skurke der igen og igen ligner hinanden til forveksling og det ender med at showet fokusere mere på individuelle problemer imellem karaktererne end at have interessante skurke. Det føltes som man skulle kæmpe sig igennem de episoder til sidst.

The Flash synes jeg er klart bedst til at holde det kørende. Der er lidt af de samme ting, men synes bare det show holder balancen bedre. Så er der Supergirl hvor temaet da helt klart er stærke kvinder, ligestilling, seksualitet osv. og det føltes godt nok også noget påtvunget og at det tager for meget fokus væk fra egentlig aktion og interessante skurke, men ligesom med Legends of Tomorrow syntes jeg stadig det er til at se uden det bliver alt for meget.

Skriv ny kommentar: