Bob Saget, den amerikanske komiker og skuespiller, døde den 9. januar i en alder af 65 år.

Saget blev fundet død på sit hotelværelse, men ifølge politiet i Orange County er der hverken tale om en forbrydelse eller noget narkotikarelateret. Der er dog endnu ingen officiel dødsårsag.

Saget er blevet et utroligt velkendt navn som resultat af en succesfuld karriere som standupkomiker og skuespiller. Han var især kendt for sin rolle som Danny Tanner på den 80’er- og 90’er-sitcommen “Full House” og dens Netflix fortsættelse fra 2016 “Fuller House”, og hans popularitet fortsatte i hans tid som vært på det populære amerikanske familieprogram, “America’s Funiest Home Videos” fra 1989-1997.

Derudover har han spillet med i serier såsom “Entourage” og “How I Met Your Mother” og har instrueret film som kultkomedien “Dirty Work” og mockumentary-filmen “Farce of the Penguins”.

Komikeren var godt i  gang med sin standup-tour, som skulle have fortsat indtil juni i år. Få timer inden hans død postede han denne taknemmelige besked på Twitter:

Bob Saget efterlader sig sine tre børn, Aubry Saget, Jennifer Belle Saget og Lara Melanie Saget og sin kone, Kelly Rizzo.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 7 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."

Skriv ny kommentar: