ivan reitman død / filmz.dk

“Ghostbusters”-instruktør Ivan Reitman er død

Den canadiske filmskaber Ivan Reitman døde sent lørdag i en alder af 75 år.

Den afholdte instruktør og producer døde på fredelig vis, har hans familie fortalt The Associated Press. Hans børn Jason, Catherine og Caroline Reitman sagde i en fælles udtalelse:

“Vores familie sørger det uventede tab af en ægtemand, far og bedstefar, der lærte os altid at søge magien i livet. Vi finder trøst i, at hans arbejde som filmskaber bragte latter og glæde til utallige andre i hele verden. Mens vi  sørger privat, håber vi, at dem, der kendte ham gennem hans film, altid vil huske ham.”

Reitman var elsket for sine komedier såsom Bill Murray-filmene “Meatballs” og “Stripes” samt Arnold Schwarzenegger-filmene “Kindergarten Cop” og “Twins”. Det er dog uden tvivl hans ikoniske “Ghostbusters”-film, som markerer hans største indflydelse på filmverdenen – en indflydelse, som man stadigvæk kan mærke den dag i dag.

Det er nemlig ikke mere end tre måneder siden, at den seneste film i franchisen fik premiere. Her agerede Reitman blot producer og lod i stedet sin søn, Jason Reitman, overtage filmseriens tøjler.

Reitman efterlader sig sine tre børn og sin kone, Geneviève Robert.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: