DC-superhelten Blue Beetle står inden længe over for sin længe ventede live-action spillefilmsdebut, og nu har vi fået vores første blik på superhelteuniformen.

Xolo Maridueña, der er bedst kendt for sin rolle som Miguel Diaz i Netflix-serien “Cobra Kai”, skriver sig ind i DC-historien som den første latinamerikanske hovedperson i en DC-film. Han spiller den unge mexicansk-amerikanske teenager Jaime Reyes, der finder en mystisk udenjordisk skarabæ, som sætter sig fast på hans rygrad. Skarabæen giver ham en superrustning, der bl.a. kan producere forskellige våben, og som giver ham evnen til at flyve.

Nu har nogle billeder fra settet givet os det første blik på helten og hans rustning, som er dejligt tegneserietroværdig. Du kan se billederne lige her

Harvey Guillén (FX’ “What We Do in the Shadows”), Raoul Max Trujillo (“Mayans M.C.”) og George Lopez (“The Spy Next Door”) spiller sammen med Maridueña i den kommende DC-film.

“Thelma & Louise”-ikonet Susan Sarandon spiller filmens skurk, Victoria Kord. Sharon Stone var tidligere i forhandlinger om rollen, men det blev i sidste ende ikke til noget.

“Blue Beetle” instrueres af “Charm City Kings”-instruktør Angel Manuel Soto og er skrevet af Gareth Dunnet-Alcocer (“Miss Bala”). Filmen står over for en verdenspremiere den 18. august 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: